без вихідних
10:00 - 23:00
м. Чернівці,
вул. Я.Мудрого, 64-б
Організація весільного бенкету – особливості проведення та поради
04.07.2016

Коли молода пара вирішує одружитись, на неї звалюється велика кількість турбот – і більшість з них так чи інакше пов’язана власне з організацією весільного бенкету. Звичайно, далеко не всі влаштовують значні святкування з широким розмахом, але все ж таки, багато хто прагне влаштувати незабутнє свято і запросити усіх дорогих людей. Зараз більшість святкувань проводять у великих кафе та ресторанах з просторими залами і достатньою кількістю місця як і для забави, так і для пригощання гостей.

У ресторані «Прем’єра» вже далеко не перший рік займаються проведенням весіль, і тому ми можемо надати кілька рекомендацій і порад, які зроблять ваш весільний бенкет чарівним.

Перш за все, бенкет – це меню. Власне смачна їжа на столах, подана в красивих тарілках – це напевне те, що найбільше обговорюють молодята під час організації і на що найбільше уваги звертають гості. Страв повинно бути достатньо, адже в основному весілля святкується не менше 4-6 годин, і мають бути подані різноманітні блюда – щоб усі запрошені залишились задоволеними. Що саме подавати, скільки їжі і алкоголю розраховувати на одну особу – це доволі індивідуальне питання, і сильно залежить власне від ваших гостей. Всі деталі обговорюються з нашим шеф-поваром, що має значний досвід «на кухні» бенкетів, і допоможе замовникам визначити оптимальне меню.

Але якщо говорити в загальному, то зазвичай подаються спочатку холодні рибні закуски, салати, після риби йдуть м’ясні страви, також кілька разів подаються гарячі блюда, іноді – й супи. Окрім того, має бути солодкий фуршетний стіл, а також можливість замовити чай та каву. З алкоголю пропонують міцні напої, шампанське, вина та коктейлі.

В перервах між подачею гарячих блюд гості розважаються, відпочивають і танцюють – тому варто вибирати місця, де є достатньо місця для забави. У нашому ресторані – два просторих зали, крита тераса, літній майданчик. Така площа закладу дозволяє комфортно проводити пишні святкування весіль до двохсот осіб. Також важливо вибрати оптимальний план розміщення гостей і подумати про те, як варто розставити столи. З цим питанням допоможе адміністрація ресторану і порадить найкращий варіант залежно від кількості запрошених осіб.

Якщо ви зважились на один із найважливіших кроків у своєму житті і плануєте зіграти весілля – замовляйте бенкет у ресторані «Прем’єра» в Чернівцях! Ми допоможемо вам зі всіма організаційними моментами, складемо ідеальне святкове меню, і радо обслужимо ваше свято!

- вернутись до всіх новин -